Troba el teu tractament

Tornar

3 solucions per a eliminar varius

12/04/2018
Les varius i, en general, els trastorns perifèrics de la circulació com varículas, telangectàsies i aranyes vasculars, són trastorns que tenen la seva pròpia casuística en la medicina estètica. Afecten en major mesura a les dones però també poden patir-los els homes. D'altra banda, a més d'un component estètic, poden arribar a tenir unes implicacions sobre la salut del pacient si s'agreugen o no es tracten a temps.

Les varius, principalment en les cames, apareixen per diversos factors entre ells una deficient circulació perifèrica, que s'agreuja amb l'edat, o diverses circumstàncies com el sedentarisme, el tabaquisme o el sobrepès.

Per tractar les varius, en MEDICINA ESTETICA LAGO realitzem un estudi previ amb ECO-DOPPLER que ens permet diagnósticar amb precisió l'abast del problema i aplicar la solució més adequada:
  • crioesclerosi
  • esclerosi per microespuma
  • esclerosi per làser NEODIMI-YAG
Cadascun d'ells està més indicat per a un tipus de variu determinada, i l'experiència dels nostres doctors i cirurgians asseguren un tractament efectiu des de la primera sessió. Més informació AQUI.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica