Troba el teu tractament

Tornar

5 clíniques de medicina estètica

17/04/2018
En 1983 s'estrenava «La tornada del Jedi» i Ronald Reagan iniciava la seva particular «Guerra de les Galàxies». Mentrestant, en una ciutat molt, molt propera... iniciava la seva marxa el projecte que en 2018 coneixem com a MEDICINA ESTETICA LAGO, amb 5 clíniques a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Badalona, i un dels equips humans i tecnològics més complets.

Eren uns altres temps, també per a la medicina estètica. No existia la depilació làser ni el bótox, les "neteges de cutis" encara es feien amb vapor d'ozó i molt pocs homes s'aventuraven en una galàxia, llavors, gairebé exclisivamente femenina. Fins al punt que, en 1993, per donar-los una petita empenta, es va obrir LAGO IMATGE, el primer centre a Barcelona dedicat solament a l'home, com un annex de la clínica del carrer Balmes. Passats uns anys tots dos locals es van reunificar, i des de llavors s'han obert 4 noves clíniques, l'última la de GRAN VIA en 2016.

La filosofia que ens ha permès créixer ha estat sempre la mateixa: oferir als nostres pacients el millor personal mèdic i estètic, la millor tecnologia, una atenció personalitzada i un seguiment perquè els tractaments compleixin amb totes les expectatives, les seves i les nostres.

Des de la perspectiva que ens donen tots aquests anys, gràcies als més de 35.000 pacients que avalen a MEDICINA ESTETICA LLAC com els autèntics ESPECIALISTES EN RESULTATS.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica