Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Alidya® a Barcelona

Mesoteràpia corporal contra la celulitis

Alidya® és un producte d'alta eficàcia que nostres doctores utilitzen com a part fonamental o com a complement de les infiltracions de mesoteràpia en els nostres tractaments contra la celulitis, especialment l'edematosa.
Alidya® actua sobre el teixit adipós, estimulant l'activitat de les cèl·lules grasses perquè alliberin el seu contingut en el sistema limfàtic, de manera que pugui ser posteriorment eliminat a través de l'orina. Gràcies a aquesta característica, a més de la seva acció lipolítica i reafirmante específica contra la celiulitis, Alidya® afavoreix la microcirculación local i ajuda al drenatge limfàtic de les toxines acumulades.
El tractament inicial amb Alidya® sol constar d'entre 4 i 6 sessions, amb una freqüència d'1 sessió per setmana o cada 15 dies, després de les quals els resultats són molt evidents, encara que si fos necessari es poden pautar noves sessions de manteniment cada 15 o 30 dies. Les sessions són indolores i tenen una durada aproximada de 20 minutos. El tractament no té efectes secundaris i el pacient pot reincorporar-se de forma immediata a la seva rutina habitual.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica