Troba el teu tractament

Tornar

Allarguem horari a la clinica de Balmes

13/09/2018
Tornem al setembre amb les piles carregades i moltes novetats que us anirem desvetllant en les properes setmanes. L'horari de la clínica de Balmes 147 (cantonada amb Còrsega) passa a ser de Dilluns a Divendres de 10 a 20,30 hores. Així ens adaptem a la demanda dels nostres pacients, oferint-los un temps addicional a la sortida dels seus treballs o estudis perquè puguin realitzar els nostres tractaments de depilació làser mèdica, electròlisi, antiaging facial, remodelació corporal o esclerosi vascular.

Per cert, parlant de vascular, en breu reprendrem els tractaments d'esclerosi que hem interromput a causa de la calor, que dificulta l'obtenció dels resultats desitjats. Us recordem que per sol·licitar una visita de diagnòstic gratuïta o per consultar qualsevol dubte podeu trucar-nos al 93 2182039.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica