Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Augment de pit a Barcelona

El teu cirurgià t'ajudarà a decidir el tamany adequat per a tu

La cirurgia d'augment mamari, també coneguda com mamoplàstia d'augment és la intervenció més sol·licitada en Cirurgia Plàstica, i corregeix no solament la grandària sinó també l'asimetria de les glàndules mamàries (la diferència de volum entre ambdues), que pot ser congènita o aparèixer després de pèrdues de pes o embarassos.

Existeixen diferents formes, volums i proporcions en els implants. Els anatòmics o en forma de “gota”, que aporten una forma molt similar a la de la mama natural, i els rodons. La utilització d'un tipus o un altre dependrà de quin sigui, en l'opinió del cirurgià plàstic, la més indicada per al pacient.

La intervenció d'augment de pit (mamoplástia), es realitza mitjançant incisions mínimes en zones poc visibles, com en l'aixella o al voltant de les areolas, de manera que les cicatrius queden pràcticament ocultes. En elles sol utilitzar-se anestèsia general, i la seva durada habitual és d'una a dues hores.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica