Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Bodyter®

Combina termoteràpia, electroestimulació i electroporació

El tractament Bodyter® consisteix en l'aplicació combinada de termoteràpia, electroestimulació i electroporació per combatre la celulitis, flacidessa i adipositat en general, ja sigui de forma combinada o independent.

  • Termoteràpia: consisteix en l'aplicació terapèutica de la calor. L'augment tèrmic accelera totes les reaccions químiques de l'organisme, produint un augment de oxigenació i nutrició dels teixits i una disminució del volum dels adipòcits.
  • Electroestimulació: pot actuar a nivell nerviós o muscular, per a una acció lipolítica o de reafirmació muscular segons el pacient.
  • Electroporació: consisteix en l'ús de corrents de mitja freqüència per a l'obertura de micropors en la capa externa de la pell i en la membrana cel·lular, la qual cosa permet vehiculizar de forma més efectiva els principis actius lipolítics. També se la hi coneix com mesoteràpia sense agulles o mesoteràpia virtual.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica