Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Bichectomia a Barcelona

Aconsegueix un óval facial més definit amb la Bichectomia

Les boles de Bichat són acúmuls de greix que es troben en les galtes, entre el múscul masseter, principal múscul de la masticació i el múscul buccinador, que delimita la cara interna de les galtes.

Les boles de Bichat es poden eliminar mitjançant una intervenció de cirurgia estètica anomenada bichectomía amb la qual aconseguim definir el contorn facial i accentuar la zona dels pòmuls, especialment en aquelles persones amb rostres arrodonits o ovalats.

La intervenció per eliminar boles de Bichat se sol realitzar amb anestèsia local amb una incisió dins de la boca, per la qual cosa no queden cicatrius externes i no sol requerir-se hospitalització. Passats uns 7 dies de la bichectomia podrem apreciar els resultats definitius, completament naturals.

La bichectomia pot combinar-se amb altres tractaments de medicina estètica com els implants de reompliment amb àcid hialurònic, especialment a la zona dels pòmuls, per acabar d'aconseguir el resultat desitjat.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica