Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Botox a Barcelona

Rejoveniment de la mirada amb toxina botulínica, bótox

La toxina botulínica tipus A, coneguda com bótox actua limitant la contracció excessiva dels músculs facials, responsables de les arrugues d'expressió.

Està indicat per a tractar les línies verticals en l'entrecella, les potes de gall en la zona periocular , i les línies horitzontals en el front.

Per a realitzar el tractament existeixen tres medicaments aprovats Vistabel®, Azzalure® i Bocouture® si bé popularment es coneix el tractament amb el nom de BOTOX®, que és el medicament que inicialment utilitzaven els oftalmòlegs abans que existissin els actuals amb la indicació específica a estètica.

El medicament ha d'aplicar-se en la dosi correcta, perquè els seus efectes durin el major temps possible.
El procediment es realitza mitjançant unes injeccions, en uns punts molt específics de la musculatura facial. No requereix d'anestèsia, és mínimament invasiu i permet continuar amb la nostra activitat normal. Els efectes seran visibles als pocs dies.

Sol realitzar-se 2 vegades a l'any, i és compatible amb altres tractaments de medicina estètica com a implants de farcimentpeelings facials.
A vegades, depenent del grau d'elasticitat de la pell, la relaxació del múscul no és suficient per a fer desaparèixer l'arruga profunda. En aquests casos es valorarà la combinació amb un farciment d'Àcid Hialurònic.

Existeixen contraindicacions al medicament , com l'al·lèrgia a la Toxina Botulínic a o malalties cròniques musculars.

Els possibles efectes adversos són temporals i lleus , estant associats en la seva majoria a una aplicació inadequada o poc precisa, per la qual cosa és molt important que el Dr./dra. Realitzi un estudi de la fesomia particular, per a determinar el diferent volum i força de cadascun dels seus grups musculars, analitzant també els seus hàbits gesticulessis. Una bona interpretació i execució ens permetrà aconseguir un rostre relaxat, amb tota la seva expressió natural i sense "tensions" excessives.

Preguntes freqüents Botox

Són 2 productes amb Funcions totalment diferents:
  • El botox actua relaxant aquells músculs responsables d'Arrugues d'Expressió, Especialment al terç superior de la cara, sense aportar cap volum L'Àcid hialurònic
Përmet corregir Arrugues amb depressions, remodelar Defectes de l'contorn facial i Millorar la hidratació cutània.
Segons la causa que hagi ocasionat les arrugues, disposem de diferents tractaments mèdics: injecció de toxina botulínica (BOTOX), implants de diferents tipus d'àcid hialurònic, col·locació de fils de tensió de PDO o PLLA, infiltracions d'inductors de col·lagen (PLLA, policaprolactona o hidroxiapatita càlcica) i bioestimulació amb làser CO2.
El que coneixem com a potes de gall es correspon a les arrugues provocades per la repetició de plegat de la pell que es troba sobre el múscul orbicular dels ulls. Per això, el primer tractament d'elecció serà la infiltració de toxina botulínica per relaxar parcialment la seva contracció a la part externa dels ulls, i aconseguir la seva correcció amb un aspecte totalment natural.
La toxina botulínica o Botox és un medicament que actua provocant una relaxació muscular local i temporal, que apareix a partir de les 48-72 hores després de la seva aplicació. Aquest efecte es torna totalment o complet entre els 10 i 15 dies després que es va injectar.
La toxina botulínica tipus A és una proteïna que relaxa temporalment el múscul en el qual s'aplica atenuant les arrugues d'expressió, aquelles que es formen amb la cara en moviment. S'utilitza per tractar les arrugues de el terç superior de la cara (celles, potes de gall ...)
La durada de l'efecte de la toxina botulínica en els músculs facials solen mantenir-se entre 4 i 6 mesos, i pot repetir-se la seva aplicació cada 6 mesos sense un límit de vegades, ja que el seu efecte és totalment reversible, sense produir cap lesió física en les estructures nervioses.
Les dosis de la toxina botulínica es mesuren en unitats, i la quantitat d'unitats a injectar dependrà de l'anatomia i força muscular de cada pacient, i de la marca utilitzada (la unitats de Vistabel, Azzalure i Bocouture no són equivalents).
La durada de l'efecte de la toxina botulínica en els músculs facials solen mantenir-se entre 4 i 6 mesos, i pot repetir-se la seva aplicació cada 6 mesos sense un límit de vegades, ja que el seu efecte és totalment reversible, sense produir cap lesió física en les estructures nervioses.
La durada de l'efecte de la toxina botulínica en els músculs facials solen mantenir-se entre 4 i 6 mesos, i pot repetir-se la seva aplicació cada 6 mesos sense un límit de vegades, ja que el seu efecte és totalment reversible, sense produir cap lesió física en les estructures nervioses.
No hi ha cap activitat limitada prèvia a l'aplicació de la toxina botulínica, però després de la seva administració s'ha d'evitar la manipulació i compressió de la zona tractada (per eexmple: us de casc de moto), durant les 3 hores següents, per evitar la migració de l' producte a altres músculs i la consegüent aparició d'efectes no desitjats.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica