Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Carboxiterapia a Barcelona

Un tractament recomanable per combatre la flacciditat i greix localitzat a la cara, ulleres, coll, estómac, braços, natges i cames.

La carboxiteràpia és una tècnica per combatre la flacciditat, greix localitzat i cel·lulitis.

Es basa en l'aplicació subcutània de diòxid de carboni en petites quantitats en els teixits afectats, amb la intenció que segreguin una sèrie d'hormones (serotonina, histomina, catecolamines) que produeixen vasodilatació cutània i per tant una major oxigenació dels teixits augmentant la seva metabolisme basal.

Aplicar aquest gas a les zones que volem millorar, dóna com a resultat l'oxigenació de les cèl·lules corporals, millora la seva la circulació sanguínia i redueix el greix acumulat. I cel·lulitis. També Crea millor aparença en la pell perquè augmenta el col·lagen en ella. Els teixits són més ferms amb aquesta teràpia, fent que la pell sembli que ha rejovenit i estigui més llisa.

Per això, és un tractament recomanable en cara, ulleres, coll, estómac, braços, natges i cames. La durada del tractament és de tot just 30 min.pudiendose incorporar a la vida social automàticament després.

Aquest tractament pot ser complementat amb massatge subdèrmic microalveolar (LPG, ICOONE) o pressoteràpia. Qualsevol d'ells ajuda a augmentar la difusió de gas a teixits adjacents.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica