Troba el teu tractament

Medicina estètica 
a Barcelona

"4 clíniques de Medicina Estètica a l'àrea metropolitana de Barcelona, amb la confiança de més de 60.000 pacients des de 1983"

L'èxit dels nostres tractaments es basa en la qualitat dels nostres professionals, equips i instal·lacions. Comptem amb unitats especialitzades en:

  • Cirurgia plàstica i estètica
  • Depilació làser mèdica i fotodepilación: Díode, Alejandrita, i Soprano Tinanium i IPL
  • Aprimament i nutrició: criolipolisis, ultracavitación, radiofreqüència multipolar, lipoláser, LPG, Icoone, EMS (tonificació muscular), Pressoteràpia, Electroteràpia, Dietes personalitzades
  • Rejoveniment facial: Neuromoduladores per a l'expressió de la mirada, Eliminació d'arrugues amb àcid hialurònic, Reestructuració per inductors de col·lagen, Remodelacion llavis, Rinomodelación sense cirurgia, PRP, fils tensors, Mesoteràpia
  • Esclerosi de varices
  • Estètica 2.0 (tractaments facials, massatges terapèutics, micropigmentació)

Tots els nostres tractaments es poden financiar fins a en 12 mesos sense interessos. Demana'ns més informació en una PRIMERA VISITA GRATUÏTA I SENSE COMPROMÍS.

A MEDICINA ESTETICA LAGO estem compromesos amb la teva salut i el teu benestar. Som ESPECIALISTES EN RESULTATS.

 

Última tecnologia en depilació làser i estètica

Les nostres instal·lacions

A MEDICINA ESTETICA LAGO disposem de més de 500 m2 d'instal·lacions equipades amb la tecnologia mèdic-estètica més avançada.

Un ampli equip de més de 30 doctors i professionals sanitaris especialitzats estan al teu servei per cuidar-te, assessorar-te i oferir-te una àmplia gamma de tractaments mèdics i estètics amb la màxima qualitat.

Tots els nostres tractaments es poden financiar fins a en 12 mesos sense interessos. Demana'ns més informació en una PRIMERA VISITA GRATUÏTA I SENSE COMPROMÍS.

Tecnologia mèdica

En les nostres clíniques comptem amb la tecnologia mèdic-estètica més avançada.

Equip de Medicina Estética Lago

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica