Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Otoplàstia a Barcelona

La otoplàstia corregeix les anomenades “orelles de soplillo”

La cirurgia estètica de les orelles o otoplastia és una senzilla intervenció que corregeix alteracions i deformitats en la posició, forma i proporció de les orelles. Aquestes circumstàncies poden estar produïdes per defectes congènits, de naixement, o poden haver-se ocasionat durant la vida del pacient, des de la infància en endavant, per altres vies sobrevingudes com a lesions o accidents.

La otoplastia, per tant, pot dur-se a terme tant en nens com en adults. No sol requerir hospitalització ja que sol realitzarse amb anestèsia local i sedació, encara que en aquells casos en els quals s'utilitzi anestèsia general és habitual romandre una nit en la clínica fins que desapareguin els efectes de la mateixa. Les cicatrius de la intervenció queden dissimulades en la part posterior de l'orella i els seus resultats, immediats i a llarg termini, són valorats com molt satiasfactorios pels nostres pacients.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica