Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Cirurgia de liposucció a Barcelona

La liposucció es pot realitzar en diverses zones d'abdomen i cames

La liposucció és un procediment quirúrgic indicat per eliminar els acúmuls greixossos localitzats, però no ha de considerar-se com un tractament contra l'obesitat. Sol realitzar-se amb anestèsia local i sedació, i la seva durada varia d'una a tres hores, segons els pacients i les zones a tractar. Durant les setmanes posteriors a la intervenció, per ajudar a una ràpida recuperació i prevenir la formació d'edemes s'han de realitzar sessions de drenatge limfàtic.

La liposucció se sol utilitzar, en el cas de les dones, en zones com a malucs, cuixes i genolls, mentre que en els homes són l'abdomen, flancs i papada les àrees més tractades.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica