Troba el teu tractament

Tornar

Cirurgia de pits

25/05/2018
Les operacions estètiques de mames no es limiten a la cirurgia d'augment de volum del pit, també coneguda com mamoplastia. Hi ha un cert nombre de dones a les quals l'excessiu volum del pit els causa problemes posturals i altres inconvenients com a dolors musculars i de columna. En aquests casos els nostres cirurgians recomanen una cirurgia de reducció de pit.

D'altra banda, l'excés de volum sovint va associat a un despenjamet dels teixits i a una relaxació de la pell de les mames. Aquestes circumstàncies es fan més evidents després de la intervenció, per la qual cosa al mateix temps que es redueix el pit se sol realitzar una cirurgia d'elevació o mastopexia.

Tant en l'augment com en la reducció i elevació, el pit resultant ha de ser l'adequat a la constitució física del pacient. En les visites prèvies els nostres cirurgians li informaran sobre les expectatives i el resultat i, en el cas de l'augment, li ajudaran a escollir la grandària de la pròtesi.

Trobaràs més informació sobre les característiques i indicacions de les cirurgies d'augment, reduccción i elevació de pit AQUI.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica