Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Cirurgia del nas a Barcelona

La rinoplàstia corregeix un problema estètic o anatòmic

La cirurgia estètica del nas o rinoplàstia és sol·licitada pels nostres pacients per corregir defectes estètics com la giba òssia (òs excessivament prominent) o la seva grandària i forma, però també funcionals com la desviació de l'envà nasal, que pot dificultar la respiració.

La rinoplàstia és una intervenció que els nostres cirurgians realitzen habitualment sota anestèsia general, encara que en certs pacients pot utilitzar-se solament anestèsia local i sedació. Durant els primers dies després de la intervenció, el pacient portarà una fèrula i es recomana repòs. Segons les indicacions del cirurgià, la fèrula es deixara col·locada d'1 a 3 setmanes.

La rinomodelació mitjançant implants de reompliment és una alternativa a la cirurgia estètica que pot arribar a aconseguir efectes similars als de la rinoplàstia sense els inconvenients d'haver de passar per un quiròfan, si ben els seus resultats no són permanents i cal estudiar cada cas per avaluar la idoneïtat del pacient.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica