Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tornar

Cirurgia ïntima

27/11/2018
La cirurgia íntima permet remodelar, embellir i rejovenir la zona genital, i també evitar molèsties durant les relacions sexuals o la pràctica esportiva, tant en la dona com en l'home. Són procediments relativament senzills, que solucionen de forma eficaç problemes que sovint es mantenen en secret, ja sigui per vergonya o per desconeixement de les tècniques que permeten corregir-los, superar complexos i gaudir d'una vida sexual més plaent.

La intervencions de cirurgia íntima femenina més demandades són fonamentalment:

  • LABIOPLASTIA: soluciona aquells casos de llavis menors massa grans, asimètrics o penjants. Amb aquesta tècnica aconseguim restaurar de forma permanent la seva grandària adequada, conservant la seva aparença i coloració naturals i sense deixar cicatrius perceptibles.
  • REJOVENIMENT VAGINAL: indicada quan existeix pèrdua del to o fermesa de la vagina i dels músculs que l'envolten com a conseqüència dels parts, del sobrepès, la menopausa o l'edat. El resultat és un canal més estret i una musculatura pèlvica més forta, la qual cosa permet recuperar la sensibilitat i afavorir l'estimulació pròpia i de la parella durant les relacions sexuals.
  • RECONSTRUCCIÓ DE HIMEN: La himenoplàstia és una tècnica quirúrgica que reconstrueix el himen trencat i ho retorna al seu estat original i sol realitzar-se per motius tant personals com a culturals. La intervenció deixa unes cicatrius pràcticament imperceptibles i permet reprendre les relacions sexuals passades unes 4 setmanes.

En tots els casos es tracta de cirurgies ambulatorias, sense necessitat d'ingrés, la durada del qual oscil·la entre 1 i 2 hores. Es realitzen amb anestèsia local i sedació, i tenen l'important avantatge que no és necessari retirar els punts perquè són eliminats de forma natural pel cos transcorreguts uns dies.

La intervencions de cirurgia íntima masculina més demandades són fonamentalment:

  •     ALLARGAMENT DEL PENIS: amb el qual aconseguim augmentar fins a 2 o 3 cm. la seva longitud. Sol realitzar-se amb anestèsia epidural, requereix un ingrés de solament unes hores i la petita cicatriu resultant queda oculta sota el borrissol púbic. En pacients amb excés de teixit gras a la base del penis (pubis) es pot realitzar una liposucción de la zona per augmentar la percepció externa del penis.
  • ENGREIXAMENT DEL PENIS: utilitzant grassa que s'ha extret prèviament del propi pacient. És una intervenció que pot realitzar-se juntament amb l'allargament o per si sola.

A Medicina Estética Lago creiem que la plena satisfacció del pacient solament s'aconsegueix oferint sempre la millor qualitat tècnica i professional, però també és molt important l'aspecte humà. Abans de qualsevol intervenció és necessari connectar amb el pacient, escoltar-li i conèixer les seves necessitats, per poder oferir-li la solució més adequada.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica