Troba el teu tractament

Tornar

Combat a el greix localitzat aquest estiu

01/08/2019
No importa que estiguem a l'estiu, La greix localitzada és una cosa que ens preocupa sempre! A més, en les dones pot aparèixer en qualsevol part del cos: cara, coll, estómac, abdomen, braços, natges i cames.

En Medicina Estètica Lago podem ajudar-te amb el nostre tractament de Carboxiterapia a Barcelona. Aquest consisteix en l'aplicació subcutània de diòxid de carboni en petites quantitats en els teixits afectats, amb l'objectiu de millorar la circulació sanguínia i reduir el greix acumulat.

Aquest tractament amb prou feines dura 30 minuts i podràs incorporar-te a la teva rutina diària només sortir de la nostra consulta. Demana cita al 93 21820 39! Primera visita gratuïta!

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica