Troba el teu tractament

Tornar

Consells per a una pell radiant aquest estiu

23/07/2019
Ja han arribat les vacances i les altes temperatures, i amb elles, es perden certes rutines i la nostra pell es sobreexposa al sol amb excés. En aquest post, et donarem els 3 consells estrella per a la cura de la teva pell aquest estiu:

  • Utilitza cremes amb protecció solar alta. No surtis de casa sense crema solar, per ser efectiva, aquesta ha de ser aplicada mitja hora antesde exposar-se al Sol i tornar-se a aplicar cada 2 hores.
  • Beu abundant aigua i pren fruites riques en vitamines. No serveix de res hidratar bé la nostra pell per fora si no ho fem a l'interior. No oblidis consumir aliments més lleugers, refrescants i rics en aigua.
  • Practica exercici regularment. Mantenir el nostre cos en moviment és essencial per mantenir una pell sana, a més, amb el bon temps els esports a l'aire lliure són una opció ideal per gaudir al màxim de l'exterior amb els teus família i amigues.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica