Troba el teu tractament

Tornar

Consells per a una vida saludable

11/06/2019
Portar un estil de vida saludable és vital per mantenir una salut forta i estable. En Medicina Estètica Lago volem el millor per a tu i per això t'hem preparat unes petites accions que podràs convertir fàcilment en hàbits saludables:

Pren, com a mínim, una peça de fruita per esmorzar. Per a molts especialistes, la ració perfecta per esmorzar són un suc i dues peces de fruita.

Cuida el teu somni. Dormir bé és una de les fórmules més imprescindibles per millorar la teva qualitat de vida. No dormir i descansar bé pot comportar trastorns físics i mentals que et faran estar cansada i de mal humor. Pensa dues vegades abans de perdre hores valuoses de son veient la tele o revisant el mòbil fins tan tard.

Desconnecta. Apaga el mòbil, l'ordinador, la tablet i tots els dispositius eléctronicos una hora abans d'anar-te'n al llit. Aprofita aquesta última ara abans d'anar a dormir per meditar, relaxar-te o llegir un bon llibre.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica