Troba el teu tractament

Tractaments: Varius i aranyes vasculars

Crioesclerosi de varius a Barcelona

Petites varius i aranyes vasculars

Per eliminar les varices en MEDICINA ESTÈTICA LAGO utilitzem la tècnica de microesclerosi selectiva. Les microinfiltracions destrueixen la variu des de l'interior, ocasionant la seva cicatrització i posterior desaparició d'una forma ràpida, còmoda i eficaç.

El tractament de microesclerosi es realitza de forma ambulatoria. La variu tractada s'elimina al moment però, segons l'extensió de la zona afectada, poden necessitar-se diverses sessions per a la seva total eliminació. En els casos que així ho requereixen els nostres doctors utilitzen el diagnòstic per Eco-Doppler, que permet determinar de forma més precisa la ubicació del problema i donar-li la solució més adequada
 
Gràcies a la microescloeri selectiva aconseguim una important millorança del problema de les varices, no només a nivell estètic, sinó quant a qualitat de vida, ja que desapareixen molèsties com el dolor o la sensació de cames cansades.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica