Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Criolipólisis

Criolipólisis, el tractament de remodelació i reducció del greix més segur i eficaç.

La criolipólisis el tractament de remodelació i reducció del greix més segur i eficaç del mercat. Un tractament ideal tant en homes com en dones.

En moltes ocasions, ni la dieta ni l'exercici són capaços d'eliminar aquest greix rebel localitzat que s'acumula en determinades zones del cos (els cúmuls en el ventre, les famoses cartutxeres o els flancs laterals).No obstant això, tenim la solució amb la CRIOLIPÓLISIS, una alternativa per a modelar la figura i reduir volum sense haver d'acudir a la cirurgia.

Què és la criolipólisis?

És un procediment mèdic estètic, no invasiu que serveix per a destruir les cèl·lules grasses exposant-les a baixes temperatures mitjançant un procés de succió aplicat sobre la zona que provoca congelació del teixit adipós en la zona tractada i posteriorment s'elimina de manera natural.

Quines zones podem tractar?

• Coll i papada
• Abdomen i flancs laterals
• Malucs
• Glutis
• Genolls
• Braços

Quantes sessions i quant dura el tractament de criolipólisis ?

La quantitat de sessions recomanades varia en cada cas (en general són suficients entre 2-3 sessions). El temps de durada del tractament és de 70 minuts.

Sens dubte, la criolipólisis és una bona opció per a dir-li adeu a aquest greix localitzat que tant ens molesta i que ens ajudarà a perdre volum i centímetres, sense dolor i de manera segura. És un tractament ideal per a fer-te en qualsevol època de l'any i més ara que ve estiu, i molt important fas vida normal en sortir del tractament.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica