Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Criolipólisis

Criolipólisis, el tractament de remodelació i reducció del greix més segur i eficaç.

La criolipólisis el tractament de remodelació i reducció del greix més segur i eficaç del mercat. Un tractament ideal tant en homes com en dones.

En moltes ocasions, ni la dieta ni l'exercici són capaços d'eliminar aquest greix rebel localitzat que s'acumula en determinades zones del cos (els cúmuls en el ventre, les famoses cartutxeres o els flancs laterals).No obstant això, tenim la solució amb la CRIOLIPÓLISIS, una alternativa per a modelar la figura i reduir volum sense haver d'acudir a la cirurgia.

Què és la criolipólisis?

És un procediment mèdic estètic, no invasiu que serveix per a destruir les cèl·lules grasses exposant-les a baixes temperatures mitjançant un procés de succió aplicat sobre la zona que provoca congelació del teixit adipós en la zona tractada i posteriorment s'elimina de manera natural.

Quines zones podem tractar?

• Coll i papada
• Abdomen i flancs laterals
• Malucs
• Glutis
• Genolls
• Braços

Quantes sessions i quant dura el tractament de criolipólisis ?

La quantitat de sessions recomanades varia en cada cas (en general són suficients entre 2-3 sessions). El temps de durada del tractament és de 70 minuts.

Sens dubte, la criolipólisis és una bona opció per a dir-li adeu a aquest greix localitzat que tant ens molesta i que ens ajudarà a perdre volum i centímetres, sense dolor i de manera segura. És un tractament ideal per a fer-te en qualsevol època de l'any i més ara que ve estiu, i molt important fas vida normal en sortir del tractament.

Preguntes freqüents Criolipólisis

És un procediment no invasiu que consisteix a eliminar el greix (adipòcits) mitjançant una exposició controlada al fred durant un temps determinat. L'exposició controlada al fred produeix una apoptosi (mort cel·lular programada) en les cèl·lules grasses, per a després ser eliminades gradualment, a través del sistema limfàtic.
L'objectiu del tractament és el greix subcutani localitzat, la qual cosa col·loquialment coneixem com “michelin”, en un pacient amb IMC ≤30: abdomen supra i infraabdominal, zona lumbar, zona mitja esquena, zona sub-*glútea, cara externa cuixa, cara int, de la cuixa, cara int. o sup. dels genolls. Es poden tractar diverses zones en la mateixa sessió.
Una vegada definides les zones a tractar, es protegeix la pell amb una membrana crioprotectora, i s'aplica un dispositiu de succió, que recull en el seu interior l'acumulament de grassa. Llavors se sotmet a un refredament controlat i homogeni fins a arribar a -10 °C, durant uns 70 minuts. En finalitzar, es realitza un massatge sobre la zona, durant uns 2 min, i llest per a tornar a la teva rutina. Una vegada realitzat el tractament, els nivells de lípids en sang no canvien en cap moment.
El pacient sentirà una sensació de tibantor, fred, una breu coïssor, i després un entumiment pel fred. (excepcionalment, pot sentir-se una sensació de mareig que desapareix als pocs minuts – no sé si vols posar-ho o millor no) En general, és un tractament molt ben tolerat.
La cèl·lula grassa mor i col·lapsa entre els dies 3-15, i els seus fragments són eliminats durant el primer mes, per via limfàtica. I el fetge s'encarregarà d'eliminar el seu contingut gras, els lípids, al llarg de 1-3 mesos. Per això, el resultat e comença a notar a partir del primer mes.
El més adequat és sol·licitar una visita amb nosaltres, i realitzarem una valoració personalitzada. Tindrem en compte factors com la flaccidesa, cel·lulitis, malalties cutànies actives, estries, cicatriu recent próx. a la zona de tractament (per ex. per una cesària), hipersensibilitat al fred (Sind. de Raynaud), hèrnies abdominals… D'aquesta manera adaptarem el protocol de tractament a la teva situació.
L'embaràs és una contraindicació per a la realització d'aquest tractament: pels propis canvis corporals, no és el moment adequat per a realitzar-lo.
Una flaccidesa cutània important no permetrà una retracció adequada de la pell, per la deterioració intrínseca d'aquesta. Per això, és un dels factors a valorar presencialment.
Immediatament després del tractament, podrà presentar un enrogiment o hematoma localitzat i un dolor lleu per la inflamació de la zona exposada. Durant les 2 setmanes següents al tractament, el pacient notar sensació de formigueig, pruïja, disminució de la sensibilitat al tacte, i/o dolor difús. Es recomana usar protecció solar durant aquest temps.
És un tractament que es pot realitzar en qualsevol època de l'any.
La reducció de teixit gras és permanent: els adipòcits que han estat eliminats no són reemplaçats per cèl·lules noves. Amb la realització de 2 sessions, s'aconsegueix una mitjana de reducció del 27,4% del greix tractat, de manera definitiva. Com sempre, aconsellem mantenir un estil de vida saludable.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica