Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tornar

Depilació definitiva i SOP (Síndrome de Ovari Poliquístic)

08/06/2018
La síndrome d'ovari poliquístic també coneguda com SOP arriba a afectar a 1 de cada 10 dones al llarg de la seva vida reproductiva. Els problemes que causa són molt diversos: infertilitat i cicles menstruals irregulars, acne, augment de pes, hiperpigmentación de certes zones de la pell o papil·lomes.

Pel que fa al pèl, les pacients que sofreixen la síndrome d'ovari poliquístic són, d'una banda, més propenses a la calvicie de tipus androgenética i, d'altra, a sofrir hirsutisme. L'hirsutisme, que afecta aproximadament al 70% d'aquestes les pacients, es caracteritza per la presència excessiva de borrissol en zones del cos no habituals en la dona. Aquestes zones anomenades "hormonals" són la barbeta, el mentó, les areolas o la línia alba.

A Medicina Estètica Lago som especialistes en el tractament de pacients amb SOP, ja que la nostra combinació de depilació làser i depilació elèctrica ens permet oferir-los un ventall de possibilitats per afrontar l'hirsutisme amb garanties d'èxit. Des de sessions de depilació amb làser de Díode, Alejandrita o Soprano per reduir l'extensió i densitat del borrissol inicial, fins a depilació elèctrica per eliminar de forma definitiva el borrissol residual, fi o poc pigmentat o aquell present en les ja esmentades zones hormonals, en les quals utilitzar la depilació amb làser pot ocasionar un efecte rebroti i l'aparició de nou borrissol en estimular els fol·licles latents. També és important tenir en compte, donades les especials característiques del SOP, que la depilació solament elimina el borrissol existent en el moment del tractament.

Segons comenten pacients dels nostres tractaments de depilació, tant de làser com d'elèctrica, el resultat és doblement satisfactori: d'una banda estètic al trobar-se lliures del borrissol no desitjat en zones molt visibles i poc habituals, i d'altra banda social, en augmentar en conseqüència la seva confiança i autoestima.

Més informació sobre depilació làser mèdica AQUI i sobre la síndrome d'ovari poliquístico AQUI

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica