Troba el teu tractament

Tornar

¿Depilació elèctrica o electrólisi?

12/11/2018
La depilació elèctrica o electròlisi va ser la primera tècnica de depilació defintiva que garanteix l'eliminació del borrissol tractat independentment de la fase de creixement en la qual es trobi. La raó és que s'actua directament sobre el fol·licle pilós, destruint les cèl·lules germinativas responsables del creixement de nou borrissol.

Per aquest motiu l'electròlisi també és l'única forma d'eliminar el borrissol ros (poc pigmentat) o els péls blancs, que no ofereixen resultats significatius amb la depilació làser o, sobretot, amb la fotodepilación.

En les pacients femenines la depilació elèctrica també és la única tècnica recomanada per tractar el borrissol ocasionat per l´hirsutisme facial, i  també d'altres zones menys habituals com les areoles o la línia alba. En aquestes zones l'aparició d'aquest borrissol no desitjat sol deure's a factors hormonals
com la SOP (Síndrome d'Ovari Poliquístic)

En Medicina Estètica Lago comptem amb un equip de 8 tècniques especialitzades en les nostres 5 clíniques el que ens converteix en una autèntica referència quant a depilació elèctrica.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica