Troba el teu tractament

Tractaments: Depilació Làser Mèdica

Depilació a Barcelona

La depilació definitiva de cabells blancs i borrissol ros, on el làser no hi arriba

L'electròlisi o depilació és l'única forma de depilació que elimina de forma definitiva cabells blancs i borrissol ros o poc pigmentat. La nostra experiència de més de 30 anys en la combinació d'electròlisi i depilació làser mèdica ens permet realitzar tractaments complets, eliminant qualsevol tipus de borrissol a qualsevol zona, sense limitacions anatòmiques.

La depilació, també coneguda com a depilació per termólisis selectiva, actua sobre cada pèl de manera individual, canalitzant l'energia cap al fol·licle i destruint les seves cèl·lules germinativas de manera que, una vegada eliminat, no torna a reproduir-se. Al no dependre de la melanina, també és l'únic procediment indicat per eliminar el borrissol residual que generen alguns tractaments de depilació làser, bé per no haver estat realitzats correctament o bé per les característiques pròpies de cada pacient.

Vídeo

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica