Troba el teu tractament

Tractaments: Depilació Làser Mèdica

Depilació làser facial a Barcelona

Elimina el borrissol facial evitant el “efecte rebroti”

La nostra tècnica MULTI-EFFECT LASER SYSTEM, desenvolupada pels nostres doctors especialistes gràcies a la nostra experiència amb més de 10.000 pacients, combina la depilació làser més avançada amb la termólisis selectiva, i aconsegueix eliminar de forma permanent el borrissol facial de qualsevol grossor i color, fins i tot els cabells blancs.

La depilació facial femenina és més complexa que en altres parts de el cos. El borrissol en aquestes zones sol tenir un origen hormonal, i requereix un protocol específic per obtenir el resultat desitjat, que és la seva eliminació de forma permanent, sense el risc d'estimular fol·licles latents en les zones tractades o circumdants que, en certs casos ben documentats provoquen l'aparició de nou borrissol, l'anomenat "efecte rebrot". Amb aquest tractament aconseguim a més eliminar les fases de descans que poden ser molt molestes en aquestes zones, podent depilar en el mateix moment que veiem aparèixer el pèl.

Les zones on sol ser més recomanable aplicar aquest protocol són les areolas, la línia alba i certes àrees facials com el mentó o les patilles però, en tot cas, aquest necessària una avaluació prèvia per determinar quins són les més adequades.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica