Troba el teu tractament

Tornar

Depilació facial definitiva

10/10/2018
A Medicina Estètica Lago estem orgullosos d'oferir l'equip humà i tècnic més complet per a depilació facial definitiva. En les nostres 5 clíniques comptem amb 9 professionals amb més de 25 anys d'experiència, per realitzar un tractament que és l'únic que ofereix realment una eliminació definitiva del borrissol tractat.

La depilació facial definitiva, per les seves especials característiques, requereix d'un diagnòstic específic per determinar en quines zones és més adequada, i també un protocol precís d'execució de les sessions i de l'interval entre les mateixes, per respectar el cicle del pèl i actuar correctament sobre aquells que es troben en fase de creixement (fase anàgena).

En les properes setmanes anirem publicant una sèrie d'entrades en les quals us oferirem informació sobre les diverses indicacions i particularitats de la depilació facial definitiva, i en les quals participaran algunes de les doctores i personal sanitari que realitzen o supervisen els nostres tractaments. Amb això esperem poder resoldre els dubtes que els nostres pacients ens plantegen sovint quan venen a informar-se per primera vegada.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica