Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tornar

Depilació facial: ¿elèctriaca o làser?

29/10/2018
La depilació facial és, en la nostra experiència com a líders en depilació a Barcelona, la que requereix un diagnòstic més precís per aconseguir l'eliminació definitiva del pèl i, al mateix temps, minimitzar l'aparició de nou borrissol no desitjat, el conegut com a "efecte rebroti".

Per evitar el creixement de nou borrissol que pot associar-se a un tractament de depilació facial a certes àrees del rostre, com la barbeta o les patilles en la dona, en comptes del làser pot ser més adequat utilitzar l'electròlisi o depilació elèctrica. Aquest sistema incideix directament sobre les cèl·lules germinativas del fol·licle pilós, inhibint la seva acció. És una tècnica molt especialitzada que requereix un llarg aprenentatge i que a Medicina Estètica Lago practiquem des de fa més de 30 anys. També és l'únic sistema que permet eliminar de forma definitiva el pèl ros i els cabells blancs, ja que no utilitza la melanina com a cromòfor (vehicle de transmissió de l'energia).

L'èxit d'un tractament de depilació es mesura en el percentatge de pèl eliminat i les sessions necessàries per a això. I aquests valors depenen tant dels equips emprats, que han de ser d'última generació i estar en perfecte estat de manteniment, com de la capacitació del personal, que ha de ser auxiliar sanitari amb formació específica.

Per tot això abans de qualsevol tractament de depilació, especialment facial, és molt important efectuar una primera visita de diagnòstic en la qual un professional experimentat avaluï correctament les àrees a tractar i decideixi si s'aplica l'electròlisi o bé un tipus de làser, Díode, Alejandrita o Soprano. És la millor forma d'obtenir el màxim benefici per la inversió realitzada.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica