Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Depilació Làser Mèdica

Depilació làser masculina a Barcelona

Tenim el làser específic per eliminar el borrissol de l'home

LLa depilació làser per a l'home ha de tenir en compte les característiques específiques del seu tipus de borrissol, com a major calibre i densitat, o la possibilitat de generar nou pèl fins a passats els 40 anys, especialment en zones com el tórax o l'esquena.

En MEDICINA ESTETICA LAGO som especialistes en depilació làser masculina, amb 4 equips de Díode Lightsheer Extra Long Pols, l'equip de depilació làser mèdica més adequat per eliminar el borrissol de l'home, que permet sessions més curtes i acabar tractaments en menor nombre de sessions.

La depilació làser per a l'home és un tractament cada vegada més demandat, tant per aquells pacients que busquen eliminar l'excés no desitjat de borrissol, com para aquells que realitzen alguna activitat esportiva i que solen rasurar-se o depilar-se amb assiduïtat. També són cada vegada més els pacients que realitzen tractaments de depilació a la zona íntima, com a alternativa menys dolorosa i permanent a la depilació amb cera o altres procediments.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica