Troba el teu tractament

Tractaments

Depilació Làser Mèdica

Els especialistes a Barcelona de l'eliminació definitiva del borrissol amb làser i electròlisi

Equip mèdic de Depilació Làser Mèdica

Per què escollir els nostres tractaments de depilació làser mèdica, depilació facial i fotodepilació mèdica:

  • 16 Equips de depilació de tots els sistemes: Díode, Alejandrita, Soprano, Neodimio-Yag, IPL, eléctròlisi 
  • Màxima efectivitat en qualsevol tipus de zones i pells fins i tot bronzejades
  • Depilació de qualsevol tipus de borrissol, fins i tot ros i cabells blancs
  • Personalització del tractament per aconseguir més eficàcia en menor nombre de sessions
  • Tecnologia avançada de refredament de la pell per a major confort i rapidesa

Preguntes freqüents Depilació Làser Mèdica

La depilació làser mèdica utilitza energia lumínica (polsos de llum) per a l'eliminació del borrissol no desitjat. L'energia lumínica és absorbida pel pigment del pèl (la melanina) i es transforma en calor, danyant així la matriu del fol·licle pilós, evitant que torni a generar un nou pèl.

Cal comptar amb els millors equips perquè l'energia es canalitzi pel color de cabells i no pel color de la pell. Quanta més diferència hi hagi al color de tots dos mes senzill és eliminar-los permanentment.

La depilació làser és menys eficaç per als colors de borrissol que no absorbeixen bé la llum: gris, pèl-roig, ros i blanc. En aquests casos fem servir, la termòlisi per a l'eliminació de l'borrissol
Dependrà de diversos factors, com l'edat, el sexe, la zona a tractar, el tipus de borrissol i el fototip de pell. Podríem dir que el nombre mitjà de sessions és de 6 a 8 per a aconseguir un resultat satisfactori.
Els dos talps de làser són bons per a la depilació, sempre que parlem de bons equips de pols llarg i bon sistema de refrigeració de la pell. El làser Alexandrita, és mes indicat per pèl fi o amb poca coloració, sempre que la pell no sigui molt fosca o aquest bronzejada. En aquests casos és més adequat el Díode que permet la depilació amb bronzejat residual i en zones de pell mes fosca.
Aplicar Aloe Vera els dos o tres dies posteriors a la sessió de l'làser de depilació.

No prendre el sol a la zona tractada en els 15 dies següents a el tractament.
Normalment no és necessari depilar-se entre sessions, ja que la zona a tractar es manté depilada fins el moment de realitzar el tractament de nou. En cas que sigui necessari, és possible depilar-se sempre que no s'utilitzi un mètode d'arrencada (com la cera). L'opció més adequada seria el rasurat en una sola direcció del pèl.

És convenient acudir a les sessions amb borrissol, perquè es pugui valorar l'evolució del tractament i ajustar correctament els paràmetres del tractament.
El làser elimina el fol·licle pilós de manera permanent en un alt percentatge del borrissol tractat.

Es recomana fer algunes sessions de manteniment a llarg termini per a l'escàs borrissol residual que pugui romandre, o recórrer a la Termólisis per a acabar de manera definitiva amb tot el borrissol. És possible que a llarg termini o per canvis hormonals pogués aparèixer algun nou fol·licle que estigués latent durant el tractament.
La depilació làser no s'ha de realitzar a dones embarassades, mares en període de lactància. També cal tenir en compte si s'està prenent algun medicament que pugui ser fotosensible, com alguns antibiòtics o tractaments per a l'acne. En aquests casos s'hauria de posposar la sessió el temps que la Dra. Estimi oportú.
Després de la realització de la sessió de depilació amb làser, l'exposició a el sol no és recomanable fins transcorregudes minim 2 setmanes depues de la sessió.
Encara que dependrà de l'extensió de la zona a tractar, en general, en zones petites o mitjanes, poden necessitar-se uns 20 minuts. En les zones més àmplies, el tractament pot durar al voltant d'1 hora.
En general és un tractament ben tolerat per la majoria de pacients. Si bé es pot notar una lleugera molèstia la intensitat de la qual depèn de la sensibilitat de cada persona.

Els equips de làser avançats, compten amb sistemes de refrigeració que ajuden a reduir notablement aquestes molèsties. Si fos necessari, en alguns casos pot recomanar-se l'aplicació d'una crema anestèsica, sempre amb supervisió mèdica.
La depilació làser és un tractament no invasiu, però després de les sessions és possible notar la pell una mica més sensible i a vegades lleugerament irritada.

Per aquest motiu és convenient utilitzar durant dos o tres dies una crema adequada, amb propietats calmants, i sobretot que aporti un extra d'hidratació a la pell.

En les següents 24 hores a la sessió, aconsellem no exposar la pell a fonts de calor , com poden ser saunes o piscines d'aigua calenta , així com evitar el frec i la sudoració que es poden produir en realitzar activitats esportives.

Finalment, és important no exposar al sol la zona tractada en els 15 dies següents al tractament.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica