Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tractaments

Depilació Làser Mèdica

Els especialistes a Barcelona de l'eliminació definitiva del borrissol amb làser i electròlisi

Especialista en depilació làser mèdica

Dra.
Lourdes Palou

Els nostres tractaments de depilació làser mèdica es poden aplicar a qualsevol zona del cos i ofereixen resultats garantits des de la primera sessió.

Per què escollir els nostres tractaments de depilació làser mèdica, depilació facial i fotodepilació mèdica:

  • 16 Equips de depilació de tots els sistemes: Díode, Alejandrita, Soprano, Neodimio-Yag, IPL, eléctròlisi (depilació elèctrica)
  • Màxima efectivitat en qualsevol tipus de zones i pells fins i tot bronzejades
  • Depilació de qualsevol tipus de borrissol, fins i tot ros i cabells blancs
  • Personalització del tractament per aconseguir més eficàcia en menor nombre de sessions
  • Tecnologia avançada de refredament de la pell per a major confort i rapidesa

Preguntes freqüents

La depilació làser mèdica utilitza un raig de llum d'una sola longitud d'ona que és absorbida pel pigment (melanina) de l'pèl. L'energia lumínica es converteix en calor, que a través de els cabells danya l'arrel de l'fol·licle pilós, evitant que torni a generar un nou pèl.

Cal comptar amb els millors equips perquè l'energia es canalitzi pel color de cabells i no pel color de la pell. Quanta més diferència hi hagi al color de tots dos mes senzill és eliminar-los permanentment.

La depilació làser és menys eficaç per als colors de borrissol que no absorbeixen bé la llum: gris, pèl-roig, ros i blanc. En aquests casos fem servir, la termòlisi per a l'eliminació de l'borrissol
El nombre de sessions necessàries per a una depilació làser efectiva varia segons el sexe de l'pacient, la zona a tractar i el tipus de pèl que tingui.

De manera general, el nombre mitjà de sessions és de 8 per obtenir un aclariment de la densitat de cabells major de l'85%. Es pot ampliar a 12 en pacients que presentin una major densitat de pèl.
Els dos talps de làser són bons per a la depilació, sempre que parlem de bons equips de pols llarg i bon sistema de refrigeració de la pell. El làser Alexandrita, és mes indicat per pèl fi o amb poca coloració, sempre que la pell no sigui molt fosca o aquest bronzejada. En aquests casos és més adequat el Díode que permet la depilació amb bronzejat residual i en zones de pell mes fosca.
Aplicar Aloe Vera els dos o tres dies posteriors a la sessió de l'làser de depilació.

No prendre el sol a la zona tractada en els 15 dies següents a el tractament.
Si, et pots depilar sempre que no arrencades el pèl de la seva arrel. (Prohibida la cera). Es pot rasurar els cabells o fer servir crema depilatòria que deixa la tija pilós arran de pell i l'arrel indemne que és el que interessa per garantir l'eficàcia del tractament.

És convenient acudir a la teva sessió amb pèl perquè puguem valorar l'evolució de l'tractament i ajustar els paràmetres de la sessió a realitzar.
Hi ha nombrosos estudis que demostren que el làser elimina i destrueix el pèl de forma permanent en un alt percentatge aproximadament un 85% i en la gran majoria de pacients.

Es recomana fer algunes sessions de manteniment a llarg termini per al possible borrissol residual que pugui romandre, o recórrer a la termòlisi per poder acabar definitivament amb aquest pèl.
La depilació làser no s'ha de realitzar a dones embarassades, mares en període de lactància. També cal tenir en compte si s'està prenent algun medicament que pugui ser fotosensible, com alguns antibiòtics o tractaments per a l'acne. En aquests casos s'hauria de posposar la sessió el temps que la Dra. Estimi oportú.
Després de la realització de la sessió de depilació amb làser, l'exposició a el sol no és recomanable fins transcorregudes minim 2 setmanes depues de la sessió.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica