Troba el teu tractament

Tractaments: Depilació Làser Mèdica

Depilació làser en zona íntima Barcelona

Confia en la nostra experiència per eliminar el borrissol a la zona íntima

La depilació làser en zona íntima, on la pell és més delicada i pot existir diferent coloració, requereix de professionals i equips de depilació mèdica molt especialitzats per aconseguir un resultat òptim amb el nombre de sessions adequat, que no hauria de ser major que en altres parts del cos.

La depilació làser en zona íntima inclou zones com el pubis, el perineu i, en el cas de l'home, també els testicles. En totes aquestes zones sensibles es pot realitzar aquest tipus de depilació làser mèdica amb total eficàcia i seguretat, sempre que es compti amb l'experiència i la tecnologia adequades.

Una dels avantatges de la depilació en zones tan reduïdes consisteix que, a més de ser permanent, permet ajustar amb precisió l'àrea a tractar, per la qual cosa les nostres tècniques solament elmininan el borrissol que el pacient desitja.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica