Troba el teu tractament

Tornar

Dietes i tractaments per a aprimar-se fácil i ràpid

05/07/2018
Sí, ho has llegit bé. NO FUNCIONEN. I a més, poden ser nocius per a la teva salut. Qualsevol dieta o tractament miracle per aprimar que promet eliminar pes de forma gairebé màgica i que serveix igual per a la teva àvia pensionista que per al teu cosí camioner és una estafa. Si tens uns diners extres per gastar seria més productiu que l'hi donis a una ONG.

Ara de debò. Igual que els cossos i els metabolismes de les persones són diferents, també hi ha diferents tipus de problemes de salut o estètics relacionats amb ells. Sobrepès, retenció de líquids, celulitis, despenjament i altres trastorns es manifesten amb diferents símptomes i tenen diferents causes. Per això per combatre'ls és imprescindible l'assessorament de personal qualificat, un estudi nutricional adequat i un pla de tractament personalitzat.

Els tractaments per aprimar SI SÓN EFECTIUS, ja siguin dietes, mesoterapia o tractaments estètics com el LPG, la radiofreqüència o la cavitació, quan estan realitzats per professionals com a doctors, nutricionistes o esteticistes expertes. I, en certs casos, si es combinen encara millor. Són tractaments que ofereixen resultats ja a curt termini, però el seu objectiu real és que a més siguin duradors, tot reeducant els hàbits alimentaris i reequilibrant l'organisme de forma progressiva i constant.

La constància, precisament, és un dels elements més importants en plantejar-se un tractament per aprimar. Seguir les pautes prescrites en una dieta o realitzar les sessions amb la periodicitat adequada pot ser un esforç, sí, però petit en realitat si ho comparem amb els beneficis que amb seguretat obtindrem. Si vols perdre pes, deixa que t'aconsellem. Demana AQUI la teva visita informativa gratuïta.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica