Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Drenatge limfàtic a Barcelona

Tractament relaxant que s'aconsegueix l'efecte antiestrès

El drenatge limfàtic és una tècnica que es realitza manualment, amb moviments molt suaus, lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa, el líquid que es troba entre les cèl·lules del cos humà, en obrir els ganglis limfàtics i permetre el seu buidatge en el sistema venós.

Aquesta tècnica de massatge, que pot aplicar-se sobre diverses parts del cos, és molt relaxant i agradable. Se sol recomanar com a complement a certes cirurgies per reduir l'edema, i també en tractaments d'aprimament i remodelació corporal, ja que ajuda a combatre la cel·lulitis i a millorar la sensació de "cames cansades", en actuar sobre la circulació de retorn.

La tècnica de drenatge limfàtic requereix de gran coneixement anatòmic i experiència en la seva realització, i per practicar-la amb garanties cal fer estudis específics complementaris als de quiromassatge o massatge terapèutic. En MEDICINA ESTETICA LAGO som especialistes en el mètode Boder reconegut com el més eficaç per al drenatge del sistema limfàtic.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica