Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Elevació de pit a Barcelona

La mastopexia eleva el pit caigut i pot combinar-se amb un augment o reducció  de mames.

La cirurgia d'elevació mamària, també coneguda com mastopèxia, és la intervenció que permet elevar el pit caigut (o ptósico) aportant-li fermesa, corregint el diàmetre i la posició de les areolas, i tractant alhora possibles asimetries.

Per aportar volum al pit caigut s'utilitza el propi teixit mamari, o bé es recorre a implants en aquells  casos de pèrdua de volum en què els teixits de la pacient no són suficients.

Són candidates a aquest tipus d'intervenció aquelles pacients amb despenjament produït per pèrdues acusades de pes, situacions puntuals com l'embaràs o la lactància, o bé de forma congènita.

La intervenció de mastopèxia sol realitzar-se amb anestèsia general i la seva durada habitual és d'una a dues hores. En aquest procediment, com en totes les cirurgies de mames, és important una bona comunicació prèvia del cirurgià amb el pacient, per assessorar-li sobre els diversos factors que intervenen en la mateixa i assegurar-se que els resultats compleixen amb les seves expectatives.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica