Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Eliminar berrugues i lesions cutànies

El làser CO2 elimina la majoría de les lesions cutànies benignes

Les berrugues i altres lesions cutànies benignes, com la queratosi o el xantelasma, poden aparèixer de forma aïllada o en grup en diverses parts del cos. Existeixen diferents tractaments per a aquest problema, però un dels més ràpids i eficaços és el làser de CO2, que permet eliminar aquest tipus de lesions sense cirurgia i gairebé sense cicatriu, d'una forma ràpida i segura, i en una sola sessió, ja siguin en la cara o en el cos.

El tractament es realitza amb anestèsia local i en uns minuts, sense dolor. El làser d'alta precisió, com el làser de CO2, és una tècnica que supleix amb avantatge a altres sistemes antics, com el bisturí elèctric o la neu carbònica. A causa d'això, la epitelización i cicatrització és, en la majoria de les vegades, molt ràpida i gairebé imperceptible.

Preguntes freqüents Eliminar berrugues i lesions cutànies

Les berrugues són petites lesions cutànies de caràcter benigne, elevades sobre el nivell de la superfície de la pell, de causa vírica: les cèl·lules d'una àrea de l'epidermis, la capa més superficial de la pell, es multipliquen més del que és habitual i es fan augmentar.

Poden eliminar-se, sense problemes, amb làser de CO2, però no es pot evitar que apareguin noves lesions.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica