Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Eliminar papada sense cirurgia a Barcelona

Elimina el greix del mentó i reafirma el coll

BELKYRA® (Àcid Desoxicòlic) és el primer tractament no quirúrgic que permet eliminar la papada o doble mentó, mitjançant una infiltració que trenca la membrana de les cèl·lules greixosses, la qual cosa produeix una important reducció de la papada i una retracció de la pell a la zona.

Està indicat per a pacients entre 20 i 65 anys, amb greix subcutani sota el mentó, de lleu a moderada. El tractament es realitza amb anestèsia local i té una durada de 30 minuts. Després de la mateixa pot aplicar-se fred local durant uns 15 minuts, i en els propers 3-5 dies apareix una inflamació de la zona que habitualment no impedeix la vida laboral.

Poden ser necessàries d'1 a 4 repeticions, espaiades entre 8 i 10 setmanes, però els resultats es comencen a notar des de la primera sessió.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica