Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Eliminar taques i foto-rejoveniment a Barcelona

Elimina hiperpigmentacions i cuperosi

A MEDICINA ESTETICA LAGOc disposem de 3 sistemes per eliminar taques o tractar la hiperpigmentación i l'envelliment cutani:

PEELINGS MÈDICS

El peeling mèdic per eliminar taques o rejuvenecimento facial consisteix a aplicar sobre la superfície de la pell  una sèrie de productes, que solen ser àcids, per aconseguir una exfoliació que elimini les capes de cèl·lules cutànies més superficials.

Estan indicats en pacients que presenten:

 • taques i cicatrius d'acne
 • petites arrugues
 • fotoenvelliment per exposició solar
 • flacidessa cutània
 • hiperpigmentacions
 • pors oberts

El peeling mèdic pot aplicar-se en cara, coll i escot, i la sessió té una durada aproximada de 30 minuts. Els resultats són evidents des del primer moment però, depenent de cada cas, poden necessitar-se de 3 a 5 sessions.

Després del peeling mèdic, és important l'aplicació de cremes hidratants, i és necessari protegir la pell del sol mitjançant cremes de factor SPF50.

REJOVENIMENT PER IPL (LLUM POLSADA INTENSA)

El IPL o Llum Polsada Intensa és un sistema que emet polsos de llum amb longituds d'ona d'entre 500 i 1.200 nanómetros, que s'utilitza per al tractament de taques cutànies (hiperpigmentació) i altres signes d'envelliment:

 • Lesions pigmentàrias: léntigs solars
 • Lesions vasculars: aranyes o telangiectàsies vasculars, cuperosi
 • Alteracions de la textura de la pell, falta de lluminositat
 • Arrugues fines

El foto-rejoveniment amb  IPL permet tractar de forma integral els signes que l'exposició al sol deixa en la cara, el coll, l'escot, les mans i l'esquena. La sessió té una durada aproximada d'entre 20 i 30 minuts i, després de la mateixa, és necessari protegir la pell  mitjançant un fotoprotector de factor 50.

El IPL sol produir un lleu enrogiment a la zona tractada, però el pacient pot aplicar-se maquillatge i reprendre la seva activitat normal immediatament. El tractament amb IPL pot realitzar-se en una o en diverses sessions, que s'apliquen deixant que transcorrin 30 dies entre l'una i l'altra.

Preguntes freqüents Eliminar taques i Foto-rejoveniment

Hi ha diferents tipus de taques a la cara, i cal un correcte diagnòstic per indicar el tto adequat. Les causes més freqüents són l'exposició solar i els factors hormonals, que donen lloc als lentigens solars i a l'melasma. Segons el tipus de taca utilitzarem peelings mèdics de diferent intensitat, IPL (llum polsada intensa) o làser CO2.
El melasma facial (també anomenat cloasma quan apareix relacionat directament amb la gestació) és una patologia cutània que consisteix en l'aparició de taques fosques de color marronós (hipermelanosis) localitzades i distribuïdes habitualment en àrees exposades a el sol (cara), que cursa a brots , empitjorant a l'estiu i millorant molt a l'hivern.

La causa és desconeguda però està relacionat amb factors hormonals, predisposició genètica i exposició solar. Sol desaparèixer en la menopausa. Els tractaments van dirigits a eliminar o disminuir la seva intensitat, i solen ser combinacions de tractaments en consulta (peeling o IPL) al costat de tractaments domiciliaris.
La pell és l'òrgan més gran de el cos humà i en un adult té una superfície aproximada de 2 metres quadrat. Es tracta d'un òrgan viu amb capacitat de regenerar-se, és impermeable, resistent i flexible, respira i es manté actiu les 24 hores del dia.

Però també amb el pas dels anys, els mals hàbits i l'exposició solar sense protecció, la pell pateix alguns canvis que poden manifestar-se anys més tard a causa d'un efecte memòria o d'acumulació. Per això, podrem actuar sobre les taques que són presents en un determinat moment, però caldrà extremar les mesures de prevenció per retardar a l'màxim l'aparició de nous signes de fotoenvelliment, com són les taques, la pèrdua d'elasticitat o fermesa.
Com més radiació solar sense protecció rebi una persona al llarg de la seva vida, més risc té de desenvolupar alteracions cutànies: es van acumulant danys cel·lulars que poden manifestar-se en forma de taques o lesions més important, fins a anys més tard de les exposicions solars.

Per això cal ser molt constant en les mesures de prevenció:
 • Aplicar una bona protecció solar de factor 50 +
 • Renovar l'aplicació de protecció solar cada 4 hores, perquè després d'aquest temps deixa de fer efecte
 • No anar a la platja a les hores centrals, entre les 14.00 i les 17.00, quan el sol està més alt i crema més.
 • D'altra banda, intenta tenir cura de la pell, tenir-la hidratada sempre, que no estigui tan sensible per a futures cremades o exposicions solars.
I desmentir la falsa creença que un no es posa moreno per usar protector solar: és veritat que es triga una mica més, però a llarg termini és millor

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

 • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica