Troba el teu tractament

Tornar

Els certificats de qualitat de Medicina Estètica Lago

07/10/2018
A través de certificats, programes d'acreditació i institucions, garantim als nostres usuaris que el contingut que trobareu a la nostra web és de confiança i de qualitat.

El nostre objectiu és oferir als nostres usuaris i clients les millors solucions de Medicina Estètica a Barcelona. Per aquest motiu, en Medicina Estètica Lago, comptem amb els següents segells que ens reconeixen com a fonts d'informació fidedignes de salut:

Acreditació WMA. Web Médica Acreditada.
 
Premi al servei al pacient en 2017.

Acreditats per la Sociedad Española de Medicina Estética. (SEME.ORG)

Acreditats per la SECPRE. Societat científica que agrupa els millors especialistes en Cirurgia Plàstica, mereixedors de formar part de la mateixa pels seus mèrits en quant a formació, coneixements, experiència i moral ètica.

Acreditats per la SEMCC. Sociedad Española de Medicina y Cirugía Cosmética

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica