Troba el teu tractament

Tornar

Els excel·lents resultats de la lipoescultura

09/08/2019
La lipoescultura per làser ha guanyat moltíssima popularitat en l'actualitat com l'alternativa perfecta a la liposucció. ¿Els motius? Els seus excel·lents resultats i la possibilitat d'evitar el quiròfan, escurçant en gran nombre el període de recuperació.

És principalment recomanat per tractar zones petites o localitzades. L'acció del làser permet als experts de la nostra clínica de medicina estètica una remodelació molt més ràpida i precisa. Demana cita al 93 21.820 39! La primera visita és totalment gratis!

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica