Troba el teu tractament

Tornar

Els millors tractaments corporals després de les festes nadalenques

04/01/2023

Després dels excessos de les Festes, un dels propòsits d'any nou més populars és el de millorar la nostra figura i portar una vida més sana..

Ser constants amb una dieta o fer exercici diàriament no sempre és fàcil. Medicina Estètica Llac vol ajudar-te a aconseguir la teva silueta amb tota la seva tecnologia i experiència:

Remodelació corporal

Criolipósis COOLTECH DEFINE

La criolipólisis realment efectiva per a l'eliminació del greix localitzat. Oblida't de cartutxeres, flancs, abdomen i altres zones que t'incomoden. Es tracta d'un procediment mèdic estètic, no invasiu que serveix per a destruir les cèl·lules grasses.
Saber més sobre la criolipólisis

Mobilització subdermica amb LPG®

Elimina cel·lulitis, redueix volum i resignatura la pell. L'equip LPG®, en la seva versió mèdica, estimula i mobilitzar els teixits en profunditat, combatent la cel·lulitis de forma molt eficaç en aconseguir reduir el volum dels adipòcits i restablir la microcirculació a nivell cel·lular.
Saber més sobre LPG®

Mobilització subdermica amb ICOONE®

Elimina cel·lulitis localitzada. Remodela i reafirma la pell.
Saber més sobre la ICOONE®

Radiofreqüència Reaction®

Reafirma la pell, combat la cel·lulitis, les cicatrius i les estries. Reaction® ofereix tres nivells d'energia de radiofreqüència, que es poden usar de manera individual o simultània.
Saber més sobre REACTION®

Ultracavitació amb vacuum MEDSCULPT

Redueix el pannicle adipós, en flancs i abdomen. Drena i remodela.
Saber més sobre MEDSCULPT

Mesoterapia amb "pistola" U-225

Mes de 500 Micro infiltracions per minut per a combatre la cel·lulitis, drenar i reafirmar la dermis profunda. La mesoteràpia corporal està indicada per a tractar la cel·lulitis localitzada i els trastorns circulatoris perifèrics, i actua activant la circulació local i la combustió dels greixos.
Saber més sobre U-225


Electromagnetisme HIFEM SULPT

Tonifica musculatura i reafirma la pell, remodelant glutis, abdomen i flancs.

Demana una primera consulta totalment gratuïta i personalitzada per a conèixer el tractament que millor s'adapti a les teves necessitats

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica