Troba el teu tractament

Tornar

Em puc depilar amb làser després de l'estiu?

20/09/2018
La depilació làser, realitzada en un centre mèdic per personal sanitari qualificat, és un tractament amb totes les garanties. El cromòfor que utilitza el làser per a la depilació (el vehicle de transmissió de la llum) és la melanina, per tant com més blanca sigui la pell i més fosc el borrissol, més ràpid i efectiu serà el tractament, ja que la llum del làser es dirigirà sense "distraccions" cap al fol·licle, destruint les seves cèl·lules germinatives.

No obstant això durant una sessió de depilació làser mèdica s'incideix de forma col·lateral sobre la pell que envolta a cada pèl, per la qual cosa cal evitar realitzar-la si s'ha pres el sol recentment per evitar el sobreescalfament. A Medicina Estéica Lago utilitzem els làsers més moderns de Díode i Alejandrita, així com la més recent tecnologia Soprano, que minimitzen riscos de cremada i escurcen el temps que ha de transcórrer des de l'última exposició a la platja o la muntanya.

El moment per iniciar o reprendre un tractament de depilació làser dependrà del fototipo i les circumstàncies de cada pacient. A més del sol existeixen algunes contraindicacions com l'embaràs, la lactància o estar prenent medicaments fotosensibles, per la qual cosa és imprescindible efectuar la visita de diagnòstic gratuïta, perquè nostres especialistes realitzin una valoració adequada. Un cop acabada la sessió recomanem una sèrie de precaucions, que detallarem en la nostre propera entrada.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica