Troba el teu tractament

Tractaments: Varius i aranyes vasculars

Esclerosi per làser Neodimio-YAG

Varículas facials i telangiectàsies

El làser de Neodimio-YAG emet una energia lumínica amb una longitud d'ona d'1.064 nm, que s'absorbeix selectivament per l'hemoglobina que circula en la sang per dins dels vasos sanguinis. Una vegada l'hemoglobina absorbeix aquesta calor, la paret d'aquest got es tanca per efecte tèrmic.

Aquesta tecnologia és indicada principalment en telangiectàsies facials (petites aranyes vasculars), o varícules menys gruixudes, en pacients amb tendència al Matting o fòbia a les agulles.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica