Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Fils japonesos a Barcelona

El lifting immediat sense cirurgia

Els fils tensors permeten rejovenir i reafirmar la pell del rostre des de l'interior, sense cirurgia, i amb resultats duradors. Són fils reabsorbibles que, sols o combinats amb altres tècniques de antiaging facial com el bótox, els reompliments o el PRP, aconsegueixen:

  • Redensificar la pell, estimulant la producció natural de col·làgen i elastina que millora la qualitat i elasticitat de la pell i difumina les petites arrugues d'expressió en el rostre i el coll.
  • Recuperar l'estructura de suport per als teixits amb flacidessa, creant un "efecte lifting" de tibat immediat gràcies al col·làgen i l'elastina de nova creació.
  • Millorar la microcirculació de la zona, la qual cosa oxigena la pell i li proporciona un aspecte més lluminós.

El nombre de fils necessari dependrà de la pell del pacient i de les àrees a cobrir. El tractament amb fils tensors reabsorbibles dura uns 30 minuts i no deixa cap tipus de cicatriu. Els efectes són immediats i la seva durada oscil·la entre 12 i 18 mesos, encara que el resultat definitiu s'obté quan es forma el col·làgen, entre 1 i 2 mesos després de l'aplicació.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica