Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Ginecomàstia a Barcelona

La ginecomàstia soluciona l'augment de volum no desitjat de les mames en l'home

La ginecomàstia és l'augment de volum patològic d'una o ambdues glàndules mamàries en l'home. Les seves principals causes són un excés de producció d'hormones femenines (com la prolactina), problemes hepàtics, obesitat o bé ingesta de determinades substàncies com anabolizantes o determinats fàrmacs. És un problema les conseqüències del qual solen ser principalment de tipus estètic, però que no té per què afectar necessàriament a la salut del pacient.

La ginecomàstia té diversos graus segons l'augment de grandària que sofreix la mama de l'home, però una vegada s'ha produït l'única solució per revertir-la és la cirurgia.

La intervenció de ginecomàstia es realitza mitjançant una petita incisió en la areola, a través de la qual s'extreu la glàndula mamària o bé s'elimina l'excés de greix. En la majoria dels casos se sol utilitzar anestèsia general, la durada és d'1 a 2 hores per cada mama i la cicatriu resultant queda camuflada en la areola.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica