Troba el teu tractament

Tractaments: Antiaging

Hidratació profunda amb àcid hialurònic

Millora la qualitat de la pell a la cara, coll i escot, i disminueix les petites arrugues

La hidratació amb àcid hialurònic concentrat és un tractament indicat per millorar la qualitat de la pell a la cara, coll, escot i mans, que augmenta la seva hidratació i lluminositat i disminueix les petites arrugues.

Mitjançant la injecció d'àcid hialurònic no reticulat d'alta concentració aconseguim un efecte tensor i de redensificació important, afavorint la formació de nous vasos sanguinis i l'estimulació dels fibroblasts o cèl·lules responsables de generar fibres de col·lagen

Gràcies a la combinació d'àcids hialurònics de diferent pes molecular, aconseguim un efecte dual:

  • Bio-regeneració, que nodreix les cèl·lules dèrmiques i hidrata en profunditat
  • i Bio-remodelació, que actua directament en la laxitud cutània de les àrees malar i submalar

S'infiltra seguint una tècnica que permet minimitzar molèsties al pacient: es realitzen uns petits dipòsits en uns punts concrets de la cara, on s'inicia l'efecte tensor i, a partir dels quals el producte va a difondre per tot el rostre.

D'aquesta manera, vam recuperar la fermesa de la pell, sense aportar volum, i amb una perllongada durada.

En general solen ser necessàries un total de 3 sessions, que s'apliquen amb periodicitat trimestral. Cada sessió d'hidratació té una durada aproximada de 30 minuts i el pacient pot reincorporar-se a la seva activitat normal immediatament. Els seus efectes comencen a ser visibles des del primer dia, i la seva durada sol ser superior als 6 mesos.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica