Troba el teu tractament

Tornar

La depilació facial masculina

15/10/2018
La depilació facial amb electròlisi, o depilació elèctrica, és utilitzada per un nombre creixent d'homes per eliminar part de la barba o bé per perfilar-la en aquells casos en què el borrissol s'estén per zones no desitjades, com per exemple per sobre de les galtes o la part inferior del coll. En actuar pèl a pèl, es pot "dibuixar" amb precisió una línia al gust del pacient.

D'altra banda, la depilació facial definitiva permet acabar amb problemes com a borrissol enquistat o foliculitis, que solen produir-se en aquells homes propensos especialment a la zona del coll que frega amb la camisa. És efectiva en borrissol de qualsevol color i grossor, fins i tot els cabells blancs. En aquest cas permet tractar el borrissol que no és susceptible d'eliminar amb el làser.

La depilació per electròlisi actua sobre cada fol·licle de forma individual, i per realitzar-la correctament es requereix personal especialitzat amb anys d'experiència. Així ens assegurem d'incidir sobre el borrissol en l'etapa de creixement i en l'angle adequats per a la seva eliminació de forma definitiva en el menor nombre possible de sessions.

És important ressaltar que amb la depilació elèctrica eliminem el borrissol existent en el moment del tractament, però no aquell que pugui créixer amb posterioritat i que es troba en estat latent.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica