Troba el teu tractament

Tornar

La millor depilació làser mèdica

28/03/2018
Medicina Estètica Lago va començar a realitzar depilació làser mèdica abans de l'any 2000. Des de llavors més de 10.000 pacients han completat els nostres tractaments, amb un índex d'eliminació del borrissol del 90% entre 6 i 8 sessions. D'1 clínica i 1 equip de Díode en l'inici, s'ha passat a 5 clíniques i 16 equips de Díode, Alejandrita, Soprano i IPL, i un protocol propi d'eliminació del borrissol que aconsegueixen tractar qualsevol tipus de pèl, fins i tot ros o cabells blancs, en qualsevol tipus de pell, fins i tot les més fosques.

Els nostres tractaments de depilació làser mèdica estan realitzats per tècniques sanitàries especialitzades i supervisats per doctores que passen consulta regularment en les nostres clíniques, per la qual cosa es garanteix el seguiment immediat i s'optimitza el resultat.

Aquesta àmplia gamma d'equips i de personal permeten adequar cada sessió a les característiques del pacient per assegurar un resultat òptim en menys sessions, amb el consegüent estalvi de temps i diners.
Abans de cada tractament de depilació làser mèdica és imprescindible efectuar una primera visita gratuïta per avaluar el tipus de pell i borrissol del pacient. En aquesta visita, a més de donar-li tota la informació que necessiti, es planificarà el tractament i se li lliurarà un pressupost personalitzat.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica