Troba el teu tractament

Tornar

La teva clinica d'estètica de capçalera a Badalona

25/06/2018
Medicina Estética Lago va obrir la seva clinica d'estètica a Badalona fa més de 2 anys al carrer Martí Pujol, que s'ha convertit en l'epicentre de la salut i el benestar a la ciutat, a més de ser un dels millors comunicats, gràcies a les estacions de Metro i de Rodalies, i els dos pàrquings de Pompeu Fabra i de la Plana.

Aprofitant aquesta nova centralitat, al costat d'institucions com les escoles o el mercat de sempre s'han anat instal·lant una sèrie de negocis que proporcionen serveis com a odontologia o spa i que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les badalonines i els badalonins. La medicina estètica és un dels sectors més en auge i que més avanços presenta. “Els tractaments més demandats segueixen sent el bótox i l'àcid hialurònic”, afirma la doctora Raquel Sáez de Medicina Estética Lago, però procediments com la esclerosi de varius o la rinomodelació sense cirurgia són cada vegada més coneguts, encara que lluny de la depilació làser, una veritable revolució quan va aparèixer el primer equip en un “llunyà” 1994.

Al 2018 l'últim en tecnologia en depilació làser són els equips de Soprano i Diode, i en aprimament i remodelació corporal el lipolàser o l'ICOONE. Aquesta necessitat de cuidar-se va en augment. Un passeig pel carrer Martí Pujol n’és un bon exemple i agafa de camí si aneu a la platja.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica