Troba el teu tractament

Tractaments: Cirurgia Estètica i Reparadora

Lipolàser a Barcelona

La làserlipólisi o lipoescultura és una alternativa a la liposucció

La láserlipólisis o lipoescultura és una alternativa a la liposucció, que es va imposant pels seus excel·lents resultats i perquè evita el quiròfan, escurçant dràsticament el període de recuperació. Està especialment indicada en zones petites o localitzades, ja que l'acció del làser permet una remodelació més ràpida i més precisa.

La intervenció es realitza introduint una petita cánula amb un làser en el seu extrem. La calor de la llum emesa per l'aparell dissol el greix i aquesta s'extreu a continuació a través d'una cánula molt més fina que en la liposucción tradicional o fins i tot mitjançant una xeringa. El procediment, en ser menys invasiu, se sol realitzar amb anestèsia local i sedació.

Després de la intervenció es recomana realitzar dues sessions drenatge limfàtic a la setmana durant un mes i portar un vendaje compressiu durant una o dues setmanes. En tot cas és el cirurgià el que pautará el procediment i els terminis de recuperació segons l'evolució de cada pacient.

Documents adjunts

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Altres tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica