Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Troba el teu tractament

Tractaments: Aprimar-se i eliminar cel·lulitis

Lipoláser 3D® a Barcelona

Aprimament, remodelació i reafirmació en una sola sessió

El Lipolàser 3D® és una revolucionària tècnica per aprimar, remodelar i reafirmar que utilitza tres tecnologies per aconseguir la dissolució de les cèl·lules greixosses:

  1. Làser de díode lipolític: augmenta el metabolisme del teixit greixós de forma segura i duradora, provocant el buidatge i consum del greix acumulat
  2. Radiofreqüència polaritzada: incrementa la capacitat de drenatge dels greixos acumulats i permet a l'adipòcit un buidatge més ràpid i natural
  3. Electroporació transdèrmica: permet la penetració de principis actius en profunditat, potenciant el seu resultat i permetent la regeneració natural del teixit.

El tractament de Lipolàser 3D®  es realitza en sessions de 20 minutos, en les quals es pot treballar fins a 4 zones alhora, i es pot complementar amb altres tècnica mèdic-estéticas de reafirmació dels teixits.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.

Tractaments

Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica