Troba el teu tractament

Tornar

Lipolàser, el tractament d'estètica corporal més versàtil

09/05/2018
El Lipoláser 3D® és un aparell que hem incorporat recentment i que dóna excel·lents resultats per aprimar, remodelar i reafirmar en els nostres tractaments d'estètica corporal.

El Lipoláser 3D® combina tres tecnologies en una sola sessió:

  1. Làser de díode lipolític
  2. Radiofreqüència polaritzada
  3. Electroporació transdèrmica
El tractament corporal específic amb Lipoláser 3D® dura uns 20 minuts i es pot aplicar en cuixes, cartoixeres, malucs, genolls i abdomen, depenent de les necessitats de cada pacient. En finalitzar se sol complementar amb altres tractaments estètics com presoterapia o musculació per potenciar l'eliminació de toxines i la reafirmació dels teixits, de manera que una sessió completa té una durada de 60 minuts.

Per a qualsevol dels nostres tractaments d'estètica corporal és imprescindible realitzar una primera visita de diagnòstic gratuïta, per avaluar cada cas i realitzar un pla i un presupost personalitzat. Pots sol·licitar aquesta visita AQUI.

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica