Troba el teu tractament

Tornar

Liposucció. La solució per el greix localitzat

18/06/2019
És igual on sigui: Cames, cuixes, genolls, malucs, abdomen ... El greix localitzat és molt molest! I això s'intensifica encara més ara que s'acosta el bon temps i portem aquestes zones més al descobert.

En Medicina Estètica Lago tenim la solució que necessites per fer desaparèixer fins al greix més desobedient. La nostra cirurgia de liposucció a Barcelona, un procediment que es sol realitzar amb anestèsia local i no dura més de 3 hores.

Sol·licita la teva primera visita i et donarem un primer diagnòstic completament gratuït i sense compromís. Demana cita al 93 21.820 39 ☎ o contacta'ns a través del nostre formulari de contacte!

Demana
la teva cita

Sol·licita aquí la teva visita diagnòstic personalitzada, és completament gratuïta i sense compromís. 

* Les dades d'aquest formulari són confidencials i s'utilitzaran exclusivament a efectes de concertar la visita informativa.

  • INFORMACIÓ PROTECCIÖ DE DADES. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@medicinaesteticalago.com.
Medicina Estética Lago és web mèdica acreditada
Patient service award 2017
Societat Espanyola de Medicina Estètica
Societat Espanyola de cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica
Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica